Bungalow 120

Active

Perfectie is hier het sleutelwoord. De renovatie die deze bungalow heeft gekregen is uitmuntend te noemen. Van top tot teen vernieuwd en op een prachtige locatie aan het water, klaar om door u ingericht te worden. De grote tuin rondom biedt veel privacy en u heeft slechts aan 1 zijde buren.

Indeling:

Deze bungalow heeft een nieuwe kunststof voor- en achtergevel gekregen. De voorzijde is voorzien van dubbele kunststof terrasdeuren, voorzien van HR++ dubbelglas en 3-puntsslot. De achterzijde is voorzien van 3 kiepkantelramen boven het aanrecht van de keuken. Entree via de achterzijde komt u binnen in een hal, waar de nieuwe meterkast is aangebracht met de Cv-ketel en aansluitingen voor de vloerverwarming. Doordat de oorspronkelijk 3e slaapkamer is omgebouwd tot hal, kom je binnen in een zee aan ruimte.

De woonkamer is licht en over de gehele oppervlakte van deze bungalow is een smaakvol natuurstenen lichtgrijze vloer gelegd met vloerverwarming. De openhaard is met deze zelfde natuurstenen tegels afgewerkt en functioneert perfect. Alle ramen zijn voorzien van HR++ dubbelglas en hebben zijn van kunststof met een kiep-kantelstand. De water- en verwarmingsleidingen zijn zoveel mogelijk weggewerkt in alle ruimtes.

De keuken is tegen de achterwand geplaatst, zodat er een grote open ruimte gecreëerd is. De keuken is voorzien van een RSV-afzuigkap, een inductiekookplaat, een grote combi-oven, een vaatwasser, en een spoelbak met een thermische mengkraan. Tegen de achterwand is nog voldoende ruimte om een grote hoge koelkast met vriesgedeelte te plaatsen.

Er is een geïsoleerd horizontaal plafond aangebracht in de woonkamer waardoor ook lagere energiekosten mogelijk zijn. Alle ruimtes zijn voorzien van LED-spotverlichting. Er is een nieuwe Cv-installatie geplaatst en in alle kamers zijn de leidingen weggewerkt. De kamers worden verwarmd doormiddel van de vloerverwarming en deze kan per ruimte worden ingesteld.

De badkamer heeft een extra daklicht voor ventilatie en licht, is compleet betegeld en voorzien van een wastafel, een zwevend toilet, een inloopdouche en zowel de wastafelkraan als de douchekraan zijn thermische mengkranen. (Note: Ten tijde van de fotografie was de tegelzetter nog bezig met het voegen van de tegels. Dit is inmiddels prachtig geworden. De foto geeft daardoor deels een beeld zonder voegen.)

Er zijn 2 slaapkamers, en de grote slaapkamer heeft een groot kiep-kantelraam met uitzicht naar de voortuin. De kamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en kastruimte. Heerlijk wakker worden in het zonnetje…

De 2e slaapkamer is in dezelfde kleuren en materialen uitgerust als de gehele bungalow en hier is ruimte voor een 1-persoonsbed met een halfhoog slaper en kastruimte, of, uiteraard naar uw wens, slechts een 1-persoonsbed met kastruimte.

De bungalow staat geschakeld door middel van een berging. Deze is verlengd voor meer opslagruimte. Hier kunt u de tuinmeubelen, de BBQ en ander gereedschap of uw fietsen kwijt.

Alles bij elkaar een unieke mogelijkheid om geheel naar uw eigen smaak dit prachtige huis en tuin verder in te richten en de uwe te maken! Maak een afspraak voor bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden.

Price: € 115.000 k.k.

Listing Inquiry