Bungalow 350

Active

Van dezelfde verkoper als chalet 173, en met dezelfde perfectie uitgevoerde renovatie, staat deze bungalow nu voor u te koop. Van top tot teen vernieuwd en op een prachtig groot grondstuk, klaar om door u ingericht te worden. De grote tuin rondom biedt veel privacy en u parkeert recht voor uw deur!

Indeling:

Deze bungalow heeft aan zowel de voor- als de achterzijde een grote glazen pui. De voorzijde is voorzien van een kunststof schuifpui met HR++ dubbelglas en 3-puntsslot. De achterzijde heeft dubbele kunststof terrasdeuren met een dubbel tuindeurstel, voorzien van HR++ dubbelglas en 3-puntsslot. Door beide kom je binnen in een zee aan ruimte door de herindeling van de totale oppervlakte van 55 m2.

De keuken is in de hoek geplaatst achter een kleine wand, zodat er wel een open ruimte is, maar geen directe inkijk op de keukenwerkzaamheden. De keuken is voorzien van een RSV-afzuigkap, een inductiekookplaat, een vaatwasser, een koelkast en een spoelbak met een thermische mengkraan. Er is ruimte en aansluiting gereserveerd voor een grote oven of combi-oven naar eigen smaak. Uiteraard is de groepenkast hierop voorbereid.

De woonkamer is licht en over de gehele oppervlakte van deze bungalow is een smaakvol essen white-wash laminaat gelegd. De openhaard werkt perfect en alle ramen zijn voorzien van HR++ dubbelglas met een geïntegreerd ventilatierooster met anti-vorststand. Daardoor heeft u altijd frisse lucht in huis, ongeacht het jaargetijde. De water- en verwarmingsleidingen zijn zoveel mogelijk weggewerkt in alle ruimtes.

Er is een geïsoleerd horizontaal plafond aangebracht in de woonkamer waardoor ook lagere energiekosten mogelijk zijn. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van LED-spotverlichting. Er is een nieuwe Cv-installatie geplaatst en in alle kamers hangen nieuwe radiatoren, waarbij de leidingen weggewerkt zijn.

De badkamer heeft een extra daklicht voor ventilatie en licht, is compleet betegeld en voorzien van een wastafel, een zwevend toilet, een inloopdouche met een scherm van veiligheidsglas en zowel de wastafelkraan als de douchekraan zijn thermische mengkranen.

Er zijn 2 slaapkamers, en de grote slaapkamer heeft een deur naar de achtertuin. De kamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en kastruimte. Heerlijk wakker worden in het zonnetje, zo recht uit uw bed!

De 2e slaapkamer is in dezelfde kleuren en materialen uitgerust als de gehele bungalow en hier is ruimte voor een 1-persoonsbed met een halfhoog slaper en kastruimte, of, uiteraard naar uw wens, slechts een 1-persoonsbed met kastruimte.

De bungalow staat geschakeld door middel van een berging. Hier kunt u de tuinmeubelen, de BBQ en ander gereedschap of fietsen kwijt.

De dakbedekking is vernieuwd en rondom is alle houtwerk professioneel geschilderd en kan weer jaren mee.

Alles bij elkaar een unieke mogelijkheid om geheel naar uw eigen smaak dit prachtige huis verder in te richten en de uwe te maken! Maak een afspraak voor bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden.

Price: € 109.000 k.k.

Listing Inquiry