Bungalow 36

Verkocht

Iedere bungalow op Vakantiepark Het Grootslag is uniek, maar soms zit er een heel speciale bij! Deze bungalow 36 is zo speciaal. Gelegen tegen de dorpsdijk, aan het IJsselmeer en op een bijzonder mooie locatie aan de rand van het park.

Indeling:

Entree via een hal met garderobe en bergruimte. Vanuit de hal kom je direct in de heerlijk lichte woonkamer met open keuken. Alle meubels zijn qua stijl en materialen op elkaar afgestemd. Er staat een ruime zitbank met loungegedeelte waar u uitzicht heeft op de prachtige omgeving en achtertuin. Op de koelere avonden kunt u hier genieten van de open haard.

Via de dubbele terrasdeuren komt u in uw ruime en onderhoudsvrije achtertuin waar u uitzicht heeft op de dorpsdijk waar schapen grazen en af en toe een fietser of wandelaar voorbijkomt.

De keuken is voorzien van alles wat je in een vakantiebungalow mag verwachten. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, en kastruimte voor de inventaris. Vanuit de keuken komt u in de grote aanbouw. Deze aanbouw wordt nu gebruikt als hobbyruimte, maar wordt op dit moment (september) tot een extra slaapkamer verbouwd.

De wanden en plafonds zijn voorzien van moderne kleuren die perfect aansluiten bij de hele stijl en sfeer. De prachtige eikenhouten vloer ligt over de hele oppervlakte van het woongedeelte, behalve in de nieuwe slaapkamer in de aanbouw. Daar kunt u nog naar eigen smaak een vloer leggen.

Deze woning beschikt over 3 slaapkamers. De 1e slaapkamer, beschikt over een 2-persoonsboxspringbed (140 cm) en een kleidingkast. De plafonds en muren zijn ook hier keurig afgewerkt in lichte kleuren. In de 2e slaapkamer staat een 1-persoonsbed en een kastje voor persoonlijke spullen. De 3e en ook grootste slaapkamer in de aanbouw wordt leeg opgeleverd.

De badkamer is verrassend ingericht met een vrijstaand ligbad op pootjes, een wastafel, een designradiator en een toilet. Er is een groot daklicht aangebracht voor licht en ventilatie. Het ligbad is vrijstaand, is dus niet vastgezet en kan eenvoudig weggehaald worden als u dat wenst. Dan blijft de ruimte beschikbaar als inloopdouche.

Bijzonderheden:

Dit vakantiehuis is helemaal klaar voor u. Het huis, de verlengde schuur met zeer veel bergruimte voor uw gereedschappen, de tuin en het erf, er valt niets aan op te merken. Het onderhoud en de complete staat van het huis zijn in keurige staat. Het huis is deels voorzien van dubbelglas en uitgevoerd met extra anti-inbraak sluitingen. Op een aantal persoonlijke spullen na is het grootste deel van de inrichting van het huis en de tuin bij de prijs inbegrepen. Een exact overzicht is bij de verkopend makelaar bekend.  

De aanbouw is onder architectuur gebouwd en de originele tekeningen zijn beschikbaar voor de koper. De stijlvolle samensmelting van een in 1985 ontworpen vakantiebungalow met een hedendaagse aanbouw is zeer smaakvol en met gevoel voor kwaliteit en ruimte uitgevoerd.

De locatie is prachtig gelegen aan de rand van het bungalowpark en u parkeert recht voor uw deur aan het einde van een klein doodlopend straatje.

De tuin rondom de bungalow is al een waar paradijs. Een groot terras aan de achterzijde biedt voldoende ruimte voor een lounge set en u kunt hier al vroeg in het seizoen van de zon genieten. De enige achterburen die u tegenkomt zijn de schapen die hoog op de dijk grazen.

Kortom een prachtige en bovenal bijzonder stijlvolle bungalow waar u direct uw vrije tijd in kunt doorbrengen. Laat u verrassen en plan een afspraak met ons in!

Price:VERKOCHT

Listing Inquiry