Bungalow 404

Verkocht

Zoekt u een bungalow die u direct kunt gebruiken of kunt verhuren? Deze bungalow ligt erg rustig gelegen, er ligt geen weg of fietspad voor de deur. Er is een parkeerplaats op 30 meter afstand. Netjes verzorgde bungalow voor 4 personen, gelegen op een ruim grondstuk op een heerlijk vakantiepark en van alles voorzien.

Indeling:

Entree direct naar de ruime lichte woonkamer met een eethoek en gezellige zithoek met openhaard. De zithoek bestaat uit 2 comfortabele 2-persoonsbanken en een lederen fauteuil, gesitueerd rondom de openhaard voor extra warmte en comfort. Er is een dressoir voor de tv- en media-apparatuur en een buffetkast voor uw persoonlijke spullen en inventaris.

De woonkamer heeft 2 openslaande terrasdeuren naar de grote groene achtertuin. U komt direct op het terras en u heeft geen inkijk door het ontbreken van achterburen. Er komt hoogstens een konijntje bij u op bezoek.

De van oorsprong 3e slaapkamer is verbouwd tot een keuken die met een open doorgang verbonden is met de woonkamer. Hierdoor is uw keuken apart van de woonruimte, maar houdt u evengoed contact met de rest van de aanwezigen.

De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een magnetron, een kleine oven, voldoende kastruimte, en een ruime inventaris waaronder koffiezetapparaat, waterkoker, etc. De lichte kleuren en doordachte indeling biedt voldoende werkruimte om lekker te kunnen koken en te genieten.

De 1e slaapkamer is voorzien van een 2-persoons boxspringbed met 2 hoge nachtkasten aan beide zijdes, een ruime kast met hang- en leggedeelte voor uw kleding en andere spullen en, zodra u ’s morgens het verduisterend rolgordijn omhoog doet, een uitzicht over uw achtertuin.

De 2e slaapkamer is voorzien van een 1-persoons boxspringbed en een 1 persoons halfhoog slaper. Onder het etagebed is een commode voor de persoonlijke spulletjes geplaatst. Deze slaapkamer heeft ook een verduisterend rolgordijn en het venster biedt uitzicht over uw voortuin.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, toilet en een wastafel met kastje die geplaatst is tegen de douchewand. Een klein raam biedt extra licht en ventilatie.

Bijzonder:

Deze bungalow heeft geen buren aan de voor- of aan de achterzijde. De voorzijde grenst aan een groot plantsoen, de achterzijde aan een ruim grasveld. Daardoor waant u zich volledig vrij. De bungalow staat aan de linkerzijde geschakeld via de schuur in de tuin, maar de hoge groene heg biedt hier privacy. Aan de andere zijde heeft u nog een deel tuin, ook met een hoge groene heg aan de rechterzijde.

De schuur biedt ruimte aan fietsen, tuinmeubilair, etc. De tuin en de heggen worden verzorgd door het vakantiepark. U hoeft alleen maar van al het groen te genieten!

De bungalow is voorzien van een lichte kleur laminaatvloer die doorloopt in alle kamers. Het onderhoud is prima, u hoeft slechts een deel van de boegdelen langs de dakrand te schilderen en een klein deel te vervangen/repareren. De deuren en vensters zijn voorzien van dubbelglas.

Het vakantiehuis staat op een groot en groen vakantiepark direct aan het IJsselmeer. In en rond het park is veel water aanwezig en in de omgeving is een enorme diversiteit aan ontspanning mogelijk; watersport, zeilen, boot verhuur, zwemmen, fietsen, kleine dorpjes en oudhollandse stadjes met musea, theater en diverse markten en andere evenementen.

Het park zelf is van alle gemakken voorzien; van overdekt verwarmd zwembad, tot supermarkt en verschillende restaurants. Voor de kinderen speeltuinen, animatie tijdens de schoolvakanties en zelfs paarden om op te rijden. Vakantie voor iedereen, van jong tot oud, zonder ver te hoeven reizen!

Maak vrijblijvend een afspraak om deze bungalow en het park te bezichtigen. U zou zomaar binnenkort eigenaar kunnen zijn.

Price:VERKOCHT

Listing Inquiry