Bungalow 80

Verkocht

Deze 4 persoons bungalow staat bijna verscholen aan de rand van de dorpsdijk. Hier heerst vooral rust en heeft vanuit de voortuin en woonkamer uitzicht op de dijk met schapen. De bungalow is al gereed voor verhuur, maar u kunt hier uiteraard ook heel goed zelf vakantie vieren!

Indeling:

Entree door de dubbele tuindeuren. De woonkamer is voorzien van 2 lederen banken en een fauteuil met ruim plaats voor 4 personen. De lichte eikenkleurige meubels zijn van goede kwaliteit en het dressoir biedt voldoende plek voor uw persoonlijke spullen en TV- en media-apparatuur. De open haard maakt het geheel af om gezellige avonden met elkaar door te brengen.

De open keuken heeft een 4-persoons eettafel en ruime inventaris om met een familie in deze bungalow te verblijven. Er is een Combi magnetronoven, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser en diverse kleine keukenapparatuur.

De achterdeur geeft toegang tot de grote groene tuin die rondom deze bungalow strekt. Een heerlijke ruimte om zowel van de zon of de schaduw te genieten. Aan beide zijdes is een terras aangelegd zodat u met zicht op de natuur en de dijk kunt genieten.

Er zijn 3 slaapkamers. De 1e slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsboxspringbed en een kleidingkast. De 2e en 3e slaapkamer zijn voorzien van een 1-persoonsboxspringbed en een kledingkast.

De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche. Er is een toilet, een moderne wastafel, een designradiator en een extra wateraansluiting.

Bijzonder:

De bungalow is in de woonkamer en keuken voorzien van een terracottakleur plavuizenvloer. De slaapkamers zijn voorzien van een goede laminaatvloer. Dus zeer onderhoudsvriendelijk.

De grote beschutte tuin biedt u veel privacy en de gehele dag zon rondom. Een prachtige locatie om de verhuur voort te zetten én om zelf van de prachtige West-Friese regio te genieten. Het IJsselmeer ligt tenslotte al op 2 loopminuten afstand van uw bungalow!

Price:VERKOCHT

Listing Inquiry