Bungalow 81

Active

Perfectie is hier het sleutelwoord. De renovatie die deze bungalow heeft gekregen is uitmuntend te noemen. Van top tot teen vernieuwd en op een prachtige locatie met zicht op de dorpsdijk, klaar voor u en uw gasten. De grote tuin rondom biedt veel privacy en ruimte om zowel van de zon als schaduw te genieten.

Indeling:

Deze bungalow heeft een nieuwe kunststof voor- en achtergevel gekregen. De entree aan voorzijde is voorzien van dubbele kunststof terrasdeuren, voorzien van HR++ dubbelglas en 3-puntsslot. U komt binnen in de grote woonruimte met luxe open keuken. Met recht een zee aan ruimte. Of u kiest ervoor om via de achterzijde binnen te komen, aan die zijde is een klein hal met garderobe gecreëerd naast de keuken.

De woonkamer is licht en over de gehele oppervlakte van deze bungalow is een smaakvol natuurstenen lichtgrijze vloer gelegd met vloerverwarming. De openhaard is met deze zelfde natuurstenen tegels afgewerkt en functioneert perfect. Alle ramen zijn voorzien van HR++ dubbelglas en zijn van kunststof met een kiep-kantelstand. De water- en verwarmingsleidingen zijn zoveel mogelijk weggewerkt in alle ruimtes.

De keuken is in een U-vorm tegen de achter- en zijwand geplaatst, zodat er veel werkruimte is en een extra eetbar gecreëerd is. De keuken is voorzien van een RSV-afzuigkap, een inductiekookplaat, een grote combi-oven, een vaatwasser, en een spoelbak met een thermische mengkraan. Daarnaast staat een 4-persoons eethoek.

Er is een geïsoleerd horizontaal plafond aangebracht in de woonkamer waardoor ook lagere energiekosten mogelijk zijn. Alle ruimtes zijn voorzien van LED-spotverlichting. Er is een nieuwe Cv-installatie geplaatst en in alle kamers zijn de leidingen weggewerkt. Alle ruimtes worden verwarmd doormiddel van de vloerverwarming en deze kan per ruimte worden ingesteld.

De badkamer heeft een extra daklicht voor ventilatie en licht, is compleet betegeld en voorzien van een wastafel, een zwevend toilet, een inloopdouche en zowel de wastafelkraan als de douchekraan zijn thermische mengkranen.

Er zijn 2 slaapkamers, en de grote slaapkamer heeft een groot kiep-kantelraam met uitzicht naar de voortuin. De kamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en kastruimte. Heerlijk wakker worden met de ochtendzon.

De 2e slaapkamer is in dezelfde kleuren en materialen uitgerust als de gehele bungalow en hier is ruimte voor een 2 x een 1-persoonsbed en kastruimte. U kunt deze bedden uiteraard ook tegen elkaar plaatsen om op die manier een 2-persoonsbed te creëren.

Bijzonder:

Deze bungalow is vanaf de buitenmuren helemaal opnieuw opgebouwd en ingedeeld. Er zijn door de slimme indeling 2 grote slaapkamers en een grote woonruimte gerealiseerd. Alles met hoog rendement dubbelglas in kiep-kantelramen, nieuwe cv-ketel, luxe vloerverwarming en vele, vele extra’s. Een plaatje! En vooral geen zorgen of bijzonder onderhoud voor vele jaren.

De bungalow staat geschakeld door middel van een berging. Deze is ook met kunststof bekleed en verlengd voor meer opslagruimte. Hier kunt u de tuinmeubelen, de BBQ en ander gereedschap of uw fietsen kwijt.

Alles bij elkaar een unieke mogelijkheid om geheel naar uw eigen smaak dit prachtige huis met grote tuin de uwe te maken! Maak een afspraak voor bezichtiging en ervaar zelf de heerlijke sfeer.

Price: € 142.500 k.k.

Listing Inquiry