Bungalow 87

Active

Dit vakantiepark prijst zich gelukkig met weer een prachtig en compleet gerenoveerde bungalow. De eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard om werkelijk van de bodem af alles te vernieuwen. Gelegen op een rustige locatie onderaan de dorpsdijk met uitzicht op schapen en Nederlandse wolkenluchten… ziet u zich hier al zitten?

Indeling:

Entree via de nieuwe open keuken naar de ruime woonkamer. De moderne strak witte keuken is voorzien van een inductie kookplaat, een afzuigkap en veel kastruimte voor alle inventaris.

Alle extra apparatuur vindt u direct om de hoek in een zogenaamde huishoudkamer. Daarin staat een grote koel- en vrieskast, een wasmachine en een droger. U kunt hier uiteraard nog een aantal apparaten aan toevoegen om het u nog makkelijker te maken tijdens uw vakantie. Alles is perfect aangesloten op afvoer en stroomgroepen.

De gehele oppervlakte van deze bungalow is voorzien van een nieuwe hoog kwaliteit laminaat in een moderne lichte eikenkleur. De wanden zijn opnieuw opgetrokken en strak uitgevoerd waardoor u eenvoudig iedere kleur zou kunnen aanbrengen. Uiteraard is het nu perfect geschilderd in lichte kleuren en hoeft u er jaren niet meer naar om te kijken.

Er zijn 2 slaapkamers, waardoor deze bungalow ook zeer interessant is voor verhuur. De 1e slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kastruimte.  De 2e slaapkamer biedt ruimte aan een eenpersoonsbed en een halfhoog slaper, waardoor een bungalow voor 4 personen ontstaat.

Alle kozijnen, deuren en gevels zijn vernieuwd en er is hoog rendement ++ dubbelglas geplaatst. De vensters en deuren zijn voorzien van veiligheidssluitingen, net als de deur naar de schuur. Veilig gevoel en keurig afgewerkt met sierbeslag.

Alle ruimtes hebben extra stroomcontacten gekregen, waardoor u altijd uw apparatuur eenvoudig kunt aansluiten.

Er is een nieuwe hoog rendement Cv-ketel geïnstalleerd, en de radiatoren zijn op een plek geplaatst waardoor er zo efficiënt mogelijk ingericht kan worden én de warmte goed de ruimtes inkomt.

De badkamer beschikt over een inloopdouche, afgeschermd door middel van een wand waaraan aan de voorzijde een wastafel met meubel geplaatst is. Er is een zwevend toilet en een designradiator voor warme handdoeken. Een klein venster in de zijmuur biedt extra licht en ventilatie. De tegels en het sanitair zijn in de moderne combinatie wit met antracietgrijs uitgevoerd.

Uw tuin is een paradijs op zich. U heeft een grote privé gelegen achtertuin die direct aan de dorpsdijk ligt. Groen, groen en af en toe een schaap of lam waar u op uitkijkt. Uw bungalow staat geschakeld met de bungalow van de buren door middel van een bergruimte. Hier kunt u al uw tuinspullen, fietsen en BBQ plaatsen. Ten tijde van het maken van de foto’s werd de laatste hand gelegd aan de aanleg van de tuin en groeit er inmiddels nu overal gras en is de laatste schilderhand gegeven aan de buitenzijde van de bergruimte.

Bijzonder:

Deze bungalow is met heel veel zorg door professionele bouwvakkers gerenoveerd. Er is niet bezuinigd op kwaliteit en materialen. Er is dubbel glas, isolatie, nieuwe wanden, strakke plafonds en een prachtige vloer afgewerkt met stevige hoge plinten. De dakgoten zijn voorzien van zinken regenpijpen, het terras gemaakt van grote moderne tegels.

De voor- en de achtertuin hebben dezelfde mooie tegels als pad en terras en de tuin ligt zeer privé. Rust en groen om u heen, en misschien een bezoekje van een eend of konijntje. De ligging is niet alleen ideaal aan de dijk, u parkeert ook nog eens op 10 meter van uw bungalow. Kom vrijblijvend sfeer proeven en wellicht is dit uw nieuwe vakantiehuis, voor privé gebruik en / of verhuur!

Price: € 114.000 k.k.

Listing Inquiry