Bungalow 98

Active

Deze vergrootte bungalow (75m2) is 5 jaar geleden volledig opnieuw opgebouwd en dit heeft een prachtig resultaat opgeleverd; Hernieuwde indeling, volledig geïsoleerd, vloerverwarming, airco en maximale luxe. Lees verder hoe uw nieuwe vakantiehuis eruitziet.

Indeling:

De oorspronkelijk bungalow is, op de buitenmuren na, volledig opnieuw gebouwd en verlengd, en de indeling is verrassend te noemen.  U komt binnen via een entree aan de zijkant van de bungalow in een ruime hal met garderobe, een extra gastentoilet en een berging met daarin toegang tot een wegzet zolder (ca. 6.m2).

Vanaf binnenkomst ziet en ervaart u de luxe, de kwaliteit en professionele hand waarmee het huis gerenoveerd is. De hele bungalow is voorzien van vloerverwarming, heeft airconditioning, alle kozijnen en vensters zijn van hoogwaardig kunststof met HR-dubbelglas en extra ventilatieroosters met zogenaamde ‘winterstand’ waardoor er wel constant circulatie is, zonder tocht.

Via de hal komt u in de grote woonkamer met open keuken. Het leisteenkleurige laminaat geven een comfortabele warmte af door de vloerverwarming en het geïsoleerde plafond is voorzien van LED-inbouwspots. Er zijn wandhoge vensters aangebracht waardoor er veel lichtinval is. Door de geniale constructie van een licht verlaagd plafond in de open keuken, is de wegzetzolder gecreëerd die u via de bergruimte/meterkast in de hal bereikt. Altijd voldoende ruimte voor al uw spullen.

Aan de achterzijde van de woonkamer is een grote glazen aluminium schuifpui van Duitse oorsprong. Hier komt u in uw volledige met sierstenen bestraatte achtertuin. De afmeting en breedte van deze schuifpui maakt dat deze eenvoudig te vervangen is voor eventueel dubbele terrasdeuren.

De open grijskleurige hoogglans keuken is zeer luxe met aan de rechterkant het kookgedeelte en aan de linkerkant het z.g. natte gedeelte verder beschikt de keuken over enorm veel kastruimte aan de bovenzijde en grote lades aan de onderzijde. Er is een dubbele wasbak met mengkraan, een 5-pits gasfornuis met een grote RVS-afzuigkap, een sterke oven met veel extra functies, een combimagnetron en een afwasmachine en beschikt over heel veel werkruimte. Een paradijs voor de (hobby)kok! Aan de keukenzijde zijn 3 wandhoge ramen aangebracht, waarvan 1 met kiepstand voor extra lichtinval en frisse IJsselmeerlucht.

Alle binnendeuren zijn extra breed gemaakt, en de toegang tot alle ruimtes is drempelvrij. De deur naar de slaapkamer is schuingeplaats voor efficiënt ruimtegebruik. U komt in een enorm grote slaapkamer waar nu zelfs een 2.00 x 2.20 hemelbed staat, vrij grote nachtkasten en een wandtafel.

Via de grote inloop kledingkast komt u in de zeer luxe badkamer. De vloer in de slaapkamer en de kledingruimte zijn voorzien van een hoog kwaliteit PVC. Uiteraard ook hier de heerlijke vloerverwarming. Deze inloop kledingkast zou eenvoudig weer veranderd kunnen worden in een 2e slaapkamer, met een deurkozijn naar de woonkamer/open keuken.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een extra ruime inloop douche met regen- en handdouche, afgeschermd door een wand een zwevend toilet, een brede wastafel met grote wastafelkast en spiegel, extra mechanische ventilatie en een wasmachine aansluiting met daarboven extra bergruimte. Het kozijn en raam zijn van kunststof/dubbelglas met kiep-kantelfunctie en ook hier voorzien van een ventilatierooster. Het plafond is strak afgewerkt met een warme kleur kunststof platen.

Bijzonderheden:

Deze hele bungalow is bijzonder; in luxe, kwaliteit, mogelijkheden en ruimte. Er is naast extra woonoppervlakte door de verlenging van 20 m2, een zolder, en een verlengde verwarmde berging. Hier is een extra wasmachine aansluiting en zijn extra stopcontacten en verlichting aangebracht.

De wanden zijn strak gestukt en in lichte kleuren geschilderd. Buitenom is alles in sierbestrating en sierstenen ingericht. Er is een terras aan de voorzijde en aan de achterzijde is een groot terras ontstaan om met een uitgebreid gezelschap te kunnen zitten. De achterzijde ligt bij de dorpsdijk waar de schapen grazen.

Het dak is in zijn geheel vernieuwd, geïsoleerd en heeft opstaande daktrim en brede dakgoten met hoge kwaliteit dakbedekking en plaatsing van waterafvoer.

De bungalow wordt leeg opgeleverd. De foto’s zijn speciaal inclusief de meubels van de eigenaar gefotografeerd zodat u een goed beeld krijgt van de uitgebreide mogelijkheden en grote ruimte waar u naar uw eigen smaak kunt inrichten. Tijdens de bezichtiging zal de bungalow leeg zijn.

De bungalow is uniek in al haar facetten en gelegen op een uitzonderlijk mooi park aan het IJsselmeer. Laat u deze kans niet ontnemen en maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging.

Price: € 119.500 k.k.

Listing Inquiry