Chalet 173

Verkocht

Perfectie aan de IJsselmeerdijk! Zelden komt een dergelijk chalet te koop. Dit compleet nieuw opgetrokken chalet is bestand tegen jaren zon, plezier, zomerbries, gezelligheid, warme avonden op het terras en mooie ontmoetingen. Alles is werkelijk nieuw, nieuwer, nieuwst en klaar voor jaren vakantieplezier.

Omschrijving:

In plaats van op te sommen welke meubels er staan, want die zijn er nog niet, geven we hier een opsomming van de indeling en alle hoog kwaliteit materialen die gebruikt zijn om dit chalet met deze vraagprijs waard te laten zijn om door u bezichtigt en gekocht te worden.

Aan de buitenzijde te beginnen: het dak en de daktrim zijn vernieuwd, de hardhouten buitenwanden en kozijnen zijn door een professional perfect geschilderd en daardoor nog meer verduurzaamd en in super staat. Er is door een stratenmaker een groot sierstenen terras aangelegd en de afwatering rondom is aangepast zodat het water bij hevige regenval goed afgevoerd wordt.

U komt binnen via een 56 mm dikke hardhouten deur voorzien van een 3-puntsveiligheidsslot in de hal met toegang tot de 2 slaapkamers, bergruimte met nieuwe Cv-ketel, badkamer en woonkamer met open keuken.

Niet alleen de voordeur, maar ook de dubbele terrasdeuren zijn van 56 mm dik hardhout met 3-puntsveiligheidsslot en alle ramen zijn HR++ dubbelglas. Er zijn luxe ventilatieroosters aangebracht in alle ruimtes zodat er zelfs bij koude weersomstandigheden frisse lucht binnen kan komen. Er is een nieuwe dikke bodem gelegd met daarop door de hele ruimte een zeer goede PVC-vloer.

Er is niet bezuinigd op materialen en apparatuur; er zijn nieuwe radiatoren opgehangen op efficiëntere plaatsen en in de keuken zijn alleen A-merken zoals o.a. Smeg en Bosch gebruikt. De geïsoleerde leidingen van water en Cv-ketel zijn weggewerkt. Goede thermische keukenkraan, een inductie kookplaat, een rvs-afzuigkap en uiteraard een vaatwasser. De kastjes hebben een zeer praktische indeling om veel spullen kwijt te kunnen. Er is een groot en ruim werkblad met een uitzicht om van te smullen!

De woonkamer is ruim en licht met ook hier een geweldig uitzicht op het grote grondstuk en de IJsselmeerdijk. Er zijn geen directe buren, er komen alleen vogels overvliegen of voorbij zwemen in de sloot naast uw chalet, en in de verte lopen mensen over de dijk.

De badkamer is met moderne tegels tot aan het plafond betegeld, ook hier goede thermische kranen, een veiligheidsglas douchescherm bij de inloopdouche. Een wastafel, een designradiator en een zwevend toilet maken het compleet. Ook bij het badkamerraam een perfecte ventilatie in het venster aangebracht.

Bijzonder:

Alles! Alleen nog in uw stijl meubels plaatsen en uw vakantiepaleis is gereed op dit mooie park.

Price:VERKOCHT

Listing Inquiry