Chalet 248

Active

Hier staat uw nieuwe vakantiehuis, heerlijk zonnig gelegen op een groot grondstuk. Rondom groen, parkeren voor de deur en veel ruimte om uitgebreid vakantie te vieren. Verzorgd, klaar voor u en/of uw gasten.

Indeling:

Entree naar een hal die toegang geeft tot de 2 slaapkamers, de badkamer, een ruime kast als bergruimte en de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is in lichte kleuren en materialen ingericht en is voorzien van een comfortabele zithoek. Er is voldoende ruimte voor TV, media-apparatuur en persoonlijke spullen. De meubels zijn in dezelfde stijl. Via een kunststof pui, komt u vanuit de woonkamer op uw zonnige terras met vrij uitzicht.

De keuken is in een hoekopstelling geplaatst waardoor de open ruimte van het chalet optimaal benut wordt. Er is een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een ruime inventaris.

Er zijn 2 slaapkamers, in slaapkamer 1 staat een 2 persoons boxspringbed met een hoofdbord en 2 hoge kasten aan beide zijdes van het bed. De 2e slaapkamer is voorzien van een zeer praktisch halfhoog bed en een 1 persoons bed. Onder het halfhoge bed staat een kastje voor de opslag van persoonlijke spullen.

De badkamer is compleet betegeld en voorzien van een douchehoek, toilet, wastafel, een wandrek voor uw spullen en een radiator.

Aan de rechter buitenzijde is 3 meter aangebouwd in dezelfde stijl van het chalet, waardoor u een zee aan ruimte heeft om uw fietsten, tuinmeubels, gereedschap of een BBQ op te slaan. U kunt deze ruimte ook benutten door er een extra kamer van te maken.  

Bijzonder:

Dit chalet staat werkelijk op een grote en zonnige plaats op dit vakantiepark. U parkeert direct aan de achterzijde van uw chalet. De voorzijde is gericht op de zon en open zijde en omringd door groen. Het chalet is in goede staat, er zijn slechts een paar kleine aandachtspuntjes om op te knappen.

De ramen en deuren zijn grotendeels van kunststof en allen voorzien van dubbelglas. De bodem is recent vernieuwd en er is een nieuwe laminaatvloer gelegd. Daarnaast zijn er zijn veiligheidssloten aangebracht.

Hier kunt u of uw gasten vanuit verhuur, jaren genieten van het park en de prachtige omgeving aan het IJsselmeer. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging!

Price: € 29.900 k.k.

Listing Inquiry