Camping Vislust – Wervershoof – Onderdijk2020-09-10T13:56:53+00:00

Camping Vislust – Wervershoof – Onderdijk

Camping Vislust is een kleinschalig vakantiepark (slechts 65 chalets), gelegen op een klein eiland aan het “Groote Vliet” in Wervershoof/Onderdijk. Via een brug komt u op deze bijzondere plek; hier kunt u genieten van de natuur, bootje varen, vissen of zwemmen. Rust en stilte, geen massa toerisme, wat wilt u nog meer? Het “Groote Vliet” is uitstekend geschikt om te zwemmen, te varen met een motorboot of een kanotocht te maken. Het meer is slechts 1.70 m diep, dus ook kinderen kunnen hier heerlijk spetteren.

Het Park – Camping

Het park is zeer kind- en diervriendelijk. Er is een kleine speelplaats en directe toegang tot het water voor de eigenaren of huurders. Parkeren kan praktisch voor de deur, er is een kleine wasserette, internet tegen redelijke kostenvergoeding, fietsverhuur, bootverhuur en winkels in de nabije omgeving.

Recreatie

Camping Vislust ligt slechts op enkele meters van het “Vooroevergebied”. Dit gebied strekt zich uit van Andijk tot Medemblik en loopt langs de kust van het IJsselmeer. Mogelijkheden te over om hier te genieten. Wandelen, fietsen, zwemmen in het IJsselmeer, ontspannen op één van de vele strandjes, zeilen, kitesurfen, barbecueën, de hond uitlaten, etc. Hier vindt u ook stiltegebieden waar vogels ongestoord kunnen broeden.

Omgeving

In de nabije omgeving vindt u de prachtige historische steden zoals Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Hier zijn talrijke uitstapjes mogelijk, diverse musea en attracties voor kinderen zoals Het Stoommuseum, Bakkerijmuseum, Sprookjeswonderland, Stoomtrein Hoorn-Medemblik, overdekte zwembaden in Wervershoof, Hoorn en Enkhuizen.

Bijzonderheden

De parkkosten voor Camping Vislust bedragen ca. € 2300,- per jaar. Er is een beheerder aanwezig die tegen vergoeding uw tuin en chalet kan onderhouden. Uiteraard kunt u dit ook zelf verzorgen. Verhuur van uw chalet is toegestaan, u bent hier vrij in en u kunt zelf de verhuur regelen. Indien dit niet mogelijk is, kan tegen een vergoeding de ontvangst van de gasten en de schoonmaak voor u verzorgd worden. Kosten voor energieverbruik, verzekering, gemeentelijke belasting zijn voor eigen rekening.

Bijzonderheden

Verhuur van de woning is mogelijk; reserveringen, sleutelafgifte en schoonmaak wordt door het park verzorgd. Investeren in een recreatiebungalow is een goede zaak en uiteraard kunt u zelf gebruik maken van de woning wanneer u wilt.
De parkkosten voor een recreatiebungalow op Vakantiepark Het Grootslag zijn ca. € 235,00 per maand incl. erfpachtkosten en BTW. Energieverbruik en verzekeringen zijn hier niet bij inbegrepen.

Extra faciliteiten

Het vakantiepark Het Grootslag heeft 9 pony’s op het park staan. Iedere dag kunnen kinderen en volwassenen ponyrijden tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Het park heeft een mooi sportveld, waar jong en oud zich kunnen vermaken. In de vakantieperiodes worden er op het sportveld regelmatig sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zoals flessenvoetbal, frisbee en tal van andere activiteiten.

Op het vakantiepark zijn 2 tennisbanen waar u gratis gebruik van kunt maken

Op het vakantiepark zijn 2 tennisbanen waar u gratis gebruik van kunt maken

Op slechts 1,5 kilometer van het Grootslag ligt het natuur- en recreatiegebied De Vooroever, met een klein zandstrand is hier voor ieder wat te beleven. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, vissen en genieten van andere waterrecreatie zoals windsurfen, kite surfen of zeilen. Het strand is zowel lopend, fietsend als met de auto bereikbaar. In het water zijn zwemlijnen uitgezet zodat u en uw kinderen veilig kunnen zwemmen.

In de nabije omgeving vindt u de prachtige historische steden zoals Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Hier zijn talrijke uitstapjes mogelijk, diverse musea en attracties voor kinderen zoals Het Stoommuseum, Bakkerijmuseum, Sprookjeswonderland, Stoomtrein Hoorn-Medemblik, overdekte zwembaden in Wervershoof, Hoorn en Enkhuizen.

Omgeving

West-Friesland; één van de mooiste regio’s in de provincie Noord-Holland in westelijk Nederland. De regio wordt omringd door sterke dijken en heeft langzaam kabbelende sloten en vaarten. Buitendijks begrensd door Het Markermeer en het IJsselmeer is West-Friesland watersport- en recreatiegebied ten top.

Land en water

De ambachtelijke producten die in deze regio geteeld worden, zijn gewoon te koop zijn langs de weg op de boerenerven. Geniet van de geur van groenten op het land die bijna klaar zijn voor de oogst. Ervaar de schoonheid van het altijd in beweging zijnde water van het IJsselmeer dat zijn weg zoekt naar de Waddenzee door de spuigaten van de sluizen bij de Afsluitdijk. Ontdek de meren voor de watersportliefhebbers en de aangrenzende terrassen voor de bourgondische levensgenieters. Dit is zomaar een beeld van het landschap op en rond de recreatieparken die wij in ons verkoopassortiment hebben.

Cultuur en attracties

Als u cultuur, vermaak of overige recreatie zoekt, bent u in West-Friesland op de juiste plek. In de steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn vindt u theaters, bioscopen, musea en pret- en speelparken voor de jeugd. Bij mooi én minder mooi weer is er voor een ieder wat wils te beleven. Klik hieronder op de logo´s ter inspiratie en laat u verleiden om de dorpen en steden in de omgeving te ontdekken.