Vakantiepark Het Grootslag, Andijk2022-02-10T18:10:39+00:00

Vakantiepark Het Grootslag, Andijk

Vakantiepark Het Grootslag ligt direct aan het IJsselmeer en op loopafstand van de jachthaven van Andijk. Binnen 5 minuten bent u bij het zogenaamde Vooroevergebied. Dit natuur- en recreatiegebied strekt zich uit langs het IJsselmeer van Enkhuizen tot Medemblik en biedt veel watersportplezier.

Recreatie

Op het park treft u heel veel voorzieningen waaronder een overdekt zwembad met bubble bank, jet stream en 2 peuterbaden met vrolijke waterbeesten. Vakantiepark Het Grootslag heeft een mooi centrum waar u uw was en boodschappen kunt doen. U kunt er heerlijk uit eten gaan of gezellig een avondje bowlen.
Het park beschikt over tennisbanen, een café/bar/restaurant, een pizzeria- en pannenkoekenrestaurant, pooltafels, snackbar, een supermarkt (van april tot en met oktober), fietsverhuur, een ponyranch en een kinderboerderij.

Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Uiteraard ontbreekt een grote speeltuin niet. Diverse speeltoestellen als een glijbaan, klimrek en een kabelbaan met als favoriet het gigantische springkussen, maken het een waar kinderfestijn!

Bijzonderheden

Verhuur van de woning is mogelijk; reserveringen, sleutelafgifte en schoonmaak wordt door het park verzorgd. Investeren in een recreatiebungalow is een goede zaak en uiteraard kunt u zelf gebruik maken van de woning wanneer u wilt.
De parkkosten voor een recreatiebungalow op Vakantiepark Het Grootslag zijn ca. € 235,00 per maand incl. erfpachtkosten en BTW. Energieverbruik en verzekeringen zijn hier niet bij inbegrepen.

Extra faciliteiten

Het vakantiepark Het Grootslag heeft 9 pony’s op het park staan. Iedere dag kunnen kinderen en volwassenen ponyrijden tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

Het park heeft een mooi sportveld, waar jong en oud zich kunnen vermaken. In de vakantieperiodes worden er op het sportveld regelmatig sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zoals flessenvoetbal, frisbee en tal van andere activiteiten.

Op het vakantiepark zijn 2 tennisbanen waar u gratis gebruik van kunt maken

U kunt vrij gebruikmaken van het viswater op het vakantiepark. Buiten het park dient u in het bezit te zijn van een visvergunning.

Op slechts 1,5 kilometer van het Grootslag ligt het natuur- en recreatiegebied De Vooroever, met een klein zandstrand is hier voor ieder wat te beleven. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen, vissen en genieten van andere waterrecreatie zoals windsurfen, kite surfen of zeilen. Het strand is zowel lopend, fietsend als met de auto bereikbaar. In het water zijn zwemlijnen uitgezet zodat u en uw kinderen veilig kunnen zwemmen.

In de nabije omgeving vindt u de prachtige historische steden zoals Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Hier zijn talrijke uitstapjes mogelijk, diverse musea en attracties voor kinderen zoals Het Stoommuseum, Bakkerijmuseum, Sprookjeswonderland, Stoomtrein Hoorn-Medemblik, overdekte zwembaden in Wervershoof, Hoorn en Enkhuizen.

Omgeving

West-Friesland; één van de mooiste regio’s in de provincie Noord-Holland in westelijk Nederland. De regio wordt omringd door sterke dijken en heeft langzaam kabbelende sloten en vaarten. Buitendijks begrensd door Het Markermeer en het IJsselmeer is West-Friesland watersport- en recreatiegebied ten top.

De ambachtelijke producten die veelal gewoon te koop zijn langs de weg op de boerenerven. De geur van groenten op het land die bijna klaar zijn voor de oogst. Het altijd in beweging zijnde water van het IJsselmeer dat zijn weg zoekt naar de Waddenzee door de spuigaten van de sluizen bij de Afsluitdijk. De meren voor de watersportliefhebbers en de aangrenzende terrassen voor de bourgondische levensgenieters. Zomaar een beeld van het landschap op en rond de recreatieparken die wij in ons verkoopassortiment hebben.

Als u cultuur, vermaak of overige recreatie zoekt, bent u in West-Friesland ook op de juiste plek. In de steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn vindt u theaters, bioscopen, musea en pret- en speelparken voor de jeugd. Bij mooi én minder mooi weer is er voor een ieder wat wils te beleven. Klik eens op onderstaande logo´s ter inspiratie en laat u verleiden om de dorpen en steden in de omgeving te ontdekken.