Over ons2022-06-23T16:30:06+00:00

OVER ONS

Droomt u van een 2e woning?
Een sfeervolle recreatiewoning, bungalow of chalet?

Aankoop van een recreatiewoning

TweedeHuisVerkoopBemiddeling heeft ervaring, uitgebreide kennis van de markt en heeft bijzonder mooie woningen in haar verkoopassortiment. Binnen het aanbod vindt u vast en zeker de 2e woning waar u naar op zoek bent.

Nanda Spaargaren

TweedeHuisVerkoopBemiddeling werkt persoonlijk en servicegericht. U heeft rechtstreeks contact met Nanda Spaargaren. Haar ruime ervaring in verkoop en communicatie geeft een extra impuls aan uw aankoop- of verkoopwens. Als geboren organisator en contactenlegger is uw (toekomstige) recreatiewoning en verkoopbemiddeling in goede handen.

Verkoop van uw recreatiewoning

Wij doen niet aan moeilijke termen of gebakken lucht. Dus ook als u uw 2e woning wenst te verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze actieve benadering van kopers en verkopers werpt zijn vruchten af. Vraag gerust naar de gunstige verkoopvoorwaarden.

We gaan uit van de behoefte van de klant. Service is ons belangrijkste motto; u kunt alles aan ons overlaten en altijd bij ons terecht. Niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend. Wij zijn bereikbaar voor zowel vragen, opmerkingen en/of het bezichtigen van woningen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bekijk het uitgebreide woningaanbod en maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging met dé recreatiewoning bemiddelaar van West-Friesland.